Gastvrij als u bent, geeft u uw klanten graag alle aandacht. Napolitains van Lagosse horen daarbij. Want wist u wat een grote impact deze kleine chocolaatjes voor bij de koffie of thee hebben? Psychologisch onderzoek door marketingdeskundigen als Robert Cialdini heeft dat uitgewezen.

Gastvrijheid wordt gewaardeerd. Eén kleine attentie bij de koffie deed de fooi bij het afrekenen met 3% toenemen. Twéé attenties, en gasten gaven tot 14% meer fooi. Met nog wat persoonlijke aandacht ging die percentage zelfs ‘door het dak’, zoals Cialdini beschrijft.  En dan hebben we het nog niet eens over dat andere effect van onze Napolitains: meer naamsbekendheid.

Maak uw klanten lekker voor vervolgbezoek. Een Napolitain bij de koffie of de thee maakt nog veel meer indruk als daar uw bedrijfsnaam, logo of een leuke kreet op staat. U kunt uw gasten fijne feestdagen wensen, bijvoorbeeld. Alles is mogelijk, want we bedrukken de wikkels van onze Napolitains zelf. We gaan graag mee in uw wensen en creativiteit.

Lagosse maakt al sinds 1991 de lekkerste chocolade producten. Die produceren we zelf in Heerhugowaard, van eerlijke grondstoffen, in alle soorten en maten. Omdat we ook onze verpakkingen zelf ontwikkelen en bedrukken, zijn we snel en vernieuwend. En we houden van persoonlijk contact, precies zoals u met uw gasten omgaat.

Lagosse is echter meer dan Napolitains. Het assortiment van Lagosse omvat veel meer dan deze populaire Napolitains. Zo maken we ook pralines, chocolade met een persoonlijke gelukwens (grEATings), kadorepen en zijn wij toonaangevend met bedrukte chocolade. Daarop kunt u uw bedrijfsnaam of een leuke boodschap op laten afdrukken. We maken zelfs ‘spelletjes’ van chocolade.

We willen dat zowel de consument als ook U gelukkig is met onze producten. Om die reden is Lagosse BRC AA- gecertificeerd voor kwaliteit en voedselveiligheid,  werken wij  volgens de SKAL-normen voor een gecontroleerd biologisch productieproces onder het EKO-keurmerk en  is onze chocolade UTZ  of Fairtrade gecertificeerd .  

UTZ, oftewel ‘UTZ kapeh’  komt uit een oude Midden-Amerikaanse taal. ‘UTZ Kapeh’ betekent zoveel als goede of zuivere koffie. En die koffie smaakt zo veel lekkerder met een Napolitain van Lagosse.

MVO-beleidsverklaring

De status van onze wereld vraagt om een meer verantwoorde wijze van produceren en consumeren om ook toekomstige generaties te kunnen bedienen. Lagosse Chocolade B.V. is zich hiervan bewust en wil graag onderdeel uitmaken van en bijdragen aan een duurzamere samenleving.
〉lees verder

Napolitains

Het lekkerste chocolaatje voor bij de koffie vanaf €0,08 per stuk

Hulp nodig? We staan voor u klaar