Wie zijn wij?

Ons bedrijf kenmerkt zich sinds 1991 door een persoonlijk karakter, flexibiliteit, vakmanschap en liefde voor onze producten. Daarnaast staan wij op scherp wanneer nieuwe kansen zich voordoen op de markt. U kunt als klant dus rekenen op de nieuwste producten en technieken, die met passie gemaakt worden door ons ruim twintig koppen tellende team.

Uw product wordt volledig binnen de vier muren van ons pand in Heerhugowaard gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen zeefdrukkerij bij Lagosse en een eigen vormen afdeling. Dit garandeert niet alleen flexibiliteit, maar ook een accuraat productieproces, onafhankelijkheid en een snelle levering.

Onze specialiteit
Inmiddels zijn wij geruime tijd toonaangevend op het gebied van bedrukte chocolade. U kunt uw bedrijfslogo of een wensboodschap naar keuze laten drukken op tal van producten: wenskaarten, -repen, pralines en sinds kort kunt u ook uw eigen chocoladespelletje laten bedrukken. Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit ons assortiment, klik voor een volledig overzicht hier.

100% (H)eerlijke chocolade
Lagosse geeft om mens en milieu. Daarom werken wij elk jaar hard om de juiste certificaten en keurmerken te behalen of behouden. Op die manier profiteren u en wij niet alleen van de heerlijke chocolade van Lagosse, maar zij die het rond de evenaar voor ons verbouwen ook.

Lagosse chocolade BV

Lagosse chocolade BV is gevestigd op industrieterrein de Zandhorst te Heerhugowaard.
Einsteinstraat 18
1704 RT Heerhugowaard

MVO-beleidsverklaring

De status van onze wereld vraagt om een meer verantwoorde wijze van produceren en consumeren om ook toekomstige generaties te kunnen bedienen. Lagosse Chocolade B.V. is zich hiervan bewust en wil graag onderdeel uitmaken van en bijdragen aan een duurzamere samenleving.
〉lees verder

Napolitains

Het lekkerste chocolaatje voor bij de koffie vanaf €0,08 per stuk

Hulp nodig? We staan voor u klaar